Kehtib ostmise hetkest 6 kuud maksevahendina maksmiseks restoranis Haku.
35.00€
HAKU kinkekaart 35€ väärtus
Kehtib alates 6 kuud maksevahendina restoranis Haku.
Alkohoolsed joogid
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada Teie tervist! Alkoholi sisaldavaid jooke ostukorvi lisades kinnitan, et olen vähemalt 18 aastat vana ning olen valmis vajadusel kullerile esitama seda tõendavat dokumenti.
33.00€
Japaani ploomivein Choya Dry 750 ml
Jaapani ploomiveinide liinis kõige vähem magusam puuviljavein.
Kiuchi Kikusakari Junmaishu on pruulitud sakeriisist, mis on kohalikus farmis kasvatatud just Kiuchi pruulikoja tellimusel. Maitses tuleb selgelt esile rikkalik riisimaitse, mida sobib kokku panna koos suure hulga erinevate maitsebukkettidega
Jaapani mulliga ploomivein-Sparkling Kiuchi Umeshu 300ml 6%
Jaapan / Ibaraki, Naka / Sparkling Umesh
Mulliga ploomivein on mõnusalt kerge ning värskendav, humalate ning ürtide alamnoodiga. Magus ploomidest pärit happelisus teeb selle rüüpe eriti kergelt joodavaks
Kõrgkvaliteetne peakoka eriretsepti järgi valmistatud sojakaste.
Kaste muudab kõik toidud suurepärasteks! Sobib kõikide roogade maitsestamiseks. Toodet mitte kuumutada! Lisada väike kogus otse valmis roogade peale või serveerida eraldi kastmetopsis toidu kõrvale.
Koostisosad: vesi, soja, nisu, sool, suhkur, alkohol, kuivatatud bonito kala, äädikas
Allergeenid: teraviljad, sojaoad, kala
Säilitamistingimused: Hoida valguse eest kaitstult toatemperatuuril (kuni 25ºC).
Avatuna säilib külmas (2-8ºC) 2 nädalat.
Parim enne: vaata pakendilt
Peakoka eriretsepti järgi valmistatud salatikaste. Sobib hästi värskete salatilehtede, köögiviljasalatite ja wakame merevetikate maitsestamiseks. Toodet mitte kuumutada!
Koostisosad: vesi, soja, nisu, sool, pipar, suhkur, alkohol, õli, äädikas, sibul
Allergeenid: teraviljad, sojaoad
Säilitamistingimused: Hoida valguse eest kaitstult toatemperatuuril (kuni 25ºC).
Avatuna säilib külmas (2-8ºC) 2 nädalat.
Parim enne: vaata pakendilt
Peakoka eriretsepti järgi valmistatud valmis misopasta misosupi valmistamiseks. 150ml
Lisa 1 spl misopastat ja kalla peale 180 ml keev vesi. Toodet mitte keeta või kuumutada! Supile võib lisada wakame merevetikat, tofut, rohlist sibulat.
Koostisosad: nisujahu, vesi, sojaoad, sool, merevetikad, kala, alkohol. Peale avamist säilitada külmikus. Hoida kuivas ja valguse eest kaitstud
Allergeenid: teraviljad, sojaoad
Säilitamistingimused: Hoida valguse eest kaitstult toatemperatuuril (kuni 25ºC).
Avatuna säilib külmas (2-8ºC) 2 nädalat.
Parim enne: vaata pakendilt
Sobi hästi kokku paneeritud roogadeda. Lisada kaste valmistoidule peale või serveerida eraldi kastmetopsis.
Koostisosad: köögi- ja puuviljad (tomat, õun, kuivatatud ploom, porgand, sibul, aprikoos), äädikas, sool, maisitärklis, vürtsid, pärmiekstrakt, soja, alkohol, tervailjad.
Allergeenid: teraviljad, sojaoad
Säilitamistingimused: Hoida valguse eest kaitstult toatemperatuuril (kuni 25ºC).
Avatuna säilib külmas (2-8ºC) 2 nädalat.
Parim enne: vaata pakendilt