Mure ja mahlase metssearaguu on suus sulavaks teinud viietunnine aeglane ahjus küpsetamine punase veinikastme sees. Metsikud ürdid nagu rosmariin ja pune annavad maitsesügavust. Eriti hea meie kuulsate suitsuhapukapsastega. Kapsas ise ei ole tegelikult suitsutatud, vaid selles on valmistamise ajal hoitud suitsuseakülge.
350g raguud
350g hapukapsaid
Pilt on illustratiivne
Noor lammas on hautatud natuke vürtsikamas läätsekastmes. Üks külaliste poolt armastatumaid roogi Olde Hansas. Liha on mõnusalt pehme ja mahlane ning vürtsid paitavad õrnalt kurgulage. Lamba oleme paari pannud läätsemuhedikuga. Meeldigu see neile või mitte.
350g lambapada
350g läätsemuhedikku
Pilt on illustratiivne
Liialdamata maailmakuulus roosipuding on kreemine ja luksuslik magustoit, mille õrn roosimaik ja sametine tekstuur võluvad su ära. Soovitus: hangi juurde mõni hilise korjeajaga magus valge vein ja maitseelamus on tagatud.
350g roosipudingut
Pilt on illustratiivne (sest seal on maiust liiga vähe)
Ürdipähklisai on koduahjus küpsetatud, milles on mõnusalt ürte ja maapähkleid. Saia on kõige mõistlikum kätega murda ja peale panna heldelt ürditoorjuustu. Täiesti imeline eine koos linnumaksa ja sibulamoosiga kombineerides
Päts ürdipähklisaia
180g ürditoorjuustu
5.00€
Olde Hansa tume pekileib ürditoorjuustuga
See on mahlane suitsuliha maitsega rukkileib, mida on hea kätega murda. Peale tuleb panna kuhjaga ürditoorjuustu ja siis otse suhu. Vastupandamatu kooslus koos linnumaksahõrgutise ja sibulamoosiga.
Päts pekileiba
180g ürditoorjuustu
8.00€
Prantsuse linnumaksa hõrgutis armsa sibula moosiga
See on gurmeepasteet pardi- ja kanamaksast, millele lisab krõmpsuvat tekstuuri röstitud mandlid. Koos sibulamoosiga üks armastatumaid Olde Hansa maitseid.
200g linnumaksa
200g sibulamoosi
Natukese lepasuitsuga röstitud kana kleepuva glasuuriga, mis kõlab hästi kokku odrapähklimuhedikuga.
200g röstikana
200g muhedikku
100g seenekastet
10.00€
Ulukivorstid metssea-, põdra- ja karulihast
Tõeliselt liha täis käsitöövorstid metssea-, põdra-, ja karulihast. Lihasisaldus on u.95% Olde Hansa magusate ingverikaalikatega paras paar.
200g vorste
200g ingverikaalikaid
Olgem nüüd ausad---rummis on alati parem osa maiste ja lõhn, mitte see alkohoolne osa. Just, ja selline meie maius ongi---hõrgutavalt rummine koorekaramell.